Ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ.
Το εστιατόριό μας βρίσκεται εκτός του χωριού με άνετο parking, γήπεδο ποδοσφαίρου και μεγάλο χώρο για παιχνίδι!

Αν σας λέγαμε ότι μόνο ο τρόπος ψησίματος είναι αυτό που κάνει τη διαφορά θα σας λέγαμε ψέματα. Αν σας λέγαμε ότι είναι επειδή χρησιμοποιούμε μόνο ντόπια κρέατα ή επειδή βάζουμε μοναδικά μπαχαρικά πάλι θα λέγαμε τη μισή αλήθεια. Στον Άγιο Πρόδρομο το σουβλάκι είναι τέχνη που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, είναι συνώνυμο με την ιστορία του τόπου, είναι τρόπος ζωής.

Δεν έχετε παρά να τους φορέσετε άνετα ρούχα και να τα πάρετε μαζί σας. Στα "Κοκκινόγια του Σάκη" τα παιδιά μπορούν ελεύθερα να παίξουν είτε στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική χαρά είτε στο γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χόρτο! Όλα αυτά όμως αφού φάνε το σουβλάκι τους...

Φυσικά! Τηλεφωνήστε μας ώστε να κανανονίσουμε το γλέντι του γάμου σας, την βάφτιση του παιδιού σας ή ακόμη και μία επαγγελματική εκδήλωση.

Τα Κοκκινόγια είναι περιοχή στο βόρειο τμήμα του Αγίου Προδρόμου. Σημαίνει κόκκινη γη επειδή το έδαφος στην περιοχή αυτή έχει κόκκινο χρώμα. Η οικογενειακή μας ταβέρνα δεν θα μπορούσε να ονομάζεται διαφορετικά αφού βρίσκεται στα Κοκκινόγια τη στιγμή που ο αρχιμάγειρας και ιδιοκτήτης της Σάκης είναι αυτός που δίνει στα σουβλάκια το μαγική γεύση που μόνο αν μας επισκεφτείτε θα μπορέσετε να την αντιληφθείτε...

Κρατήσεις για μικρές ομάδες ατόμων ή για μικρού μεγέθους δεξιώσεις, χορούς, συνεστιάσεις κτλ μπορούν να γίνουν μόνο τηλεφωνικά. Μέσω τηλεφώνου θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Εκτός από το σουβλάκι που είναι το δημοφιλέστερο έδεσμα που προσφέρουμε θα μείνετε μαγεμένοι και από τα υπόλοιπα κρεατικά του μαγαζιού όπως χωριάτικο λουκάνικο, πανσέτα, σουτζουκάκι... Για τους λάτρεις του μαγειρευτού υπάρχει και μαγειρευτό πιάτο ημέρας με 2 μάλιστα επιλογές!

Το ποτάμι που διασχίζει το χωριό του Αγίου Προδρόμου δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση δροσιάς ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Ο συνδυασμός του δροσερού κλίματος και της υπέροχης γεύσης που χαρακτηρίζει το σουβλάκι δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Η ίδια δροσιά το χειμώνα μας προτρέπει να ανάψουμε το πέτρινο τζάκι για να ζεστάνουμε τους καλεσμένους μας εάν δεν έχουν ήδη ζεσταθεί από την ατμόσφαιρα που συναντούν στο μαγαζί με την ξύλινη διακόσμηση και την αίσθηση της μακεδονικής φιλοξενίας.

Στο εστιατόριο του Σάκη ό,τι υπάρχει στο τραπέζι σας προέρχεται από τον τόπο μας. Εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε το κρέας, τα λαχανικά, το ψωμί και οτιδήποτε άλλο συνοδεύει το μενού από την τοπική αγορά. Ο Άγιος Πρόδρομος αλλά και η γύρω περιοχή φημίζεται, άλλωστε, για την εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων που παράγει.

Από το 1992 ο αρχιμάγειρας του μαγαζιού Σάκης Αδάμου έχει πραγματικά αποκτήσει διδακτορικό στην τέχνη του σουβλακίου. Το όνομα Σάκης, συνυφασμένο με το Σουβλάκι Αγίου Προδρόμου, είναι πολύ πιθανό να το ακούσετε όχι μόνο στον Άγιο Πρόδρομο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και βέβαια στη Θεσσαλονίκη.

Στο εστιατόριο του Σάκη ο κόσμος βρίσκει αυτό που θέλει. Άριστο φαγητό, ποιοτικές ντόπιες πρώτες ύλες, φιλική ατμόσφαιρα, ταχύτατη εξυπηρέτηση, λογικές τιμές και φυσικά το περίφημο Σουβλάκι σε έναν εξαιρετικό χώρο που δημιουργήθηκε για να προσφέρει ακριβώς όλα τα παραπάνω.

Στα Κοκκινόγια του Σάκη δεν θα μείνετε ενθουσιασμένοι μόνο από τα φαγητά αλλά και από τις τιμές μας. Ένα πλήρες μενού για 5 ενήλικες αναμένεται να κοστίσει λιγότερο από 75 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Ενδέχεται οι τιμές να είναι διαφορετικές (χαμηλότερες) σε περιπτώσεις δεξιώσεων (πχ χοροί, κοινωνικές εκδηλώσεις) ή σε περίπτωση που έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για μαζική εστίαση πολλών ατόμων.

Μα, φυσικά, με την πιο γλυκιά γεύση... Γιαούρτι με μέλι, ραβανί και γλυκά του κουταλιού το χειμώνα, τσιζ κέικ, σαραγλί, παγωτό και φρούτα το καλοκαίρι είναι μερικά μόνο από τα πολλά επιδόρπια που έχουμε την χαρά να σας κερνάμε προτού σηκωθείτε από το τραπέζι σας.

Στον προαύλιο χώρο επιτρέπονται κατοικίδια ζώα πάντα υπό την επίβλεψη των αφεντικών τους. (Σημειώστε ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να κρατήσετε το σκυλάκι σας ήρεμο με τις μυρωδιές που θα περνάνε από μπροστά του!). Στον εσωτερικό χώρο, σύφμωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.