Καλωσήρθατε στο παραδοσιακό μας εστιατόριο!

Γνωρίστε το εστιατόριο και το χωριό μας. Ανακαλύψτε μοναδικά εδέσματα και βραβευμένες γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Καλωσήρθατε στην οικογενειακή παραδοσιακή ταβέρνα «Τα Κοκκινόγια του Σάκη» στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής.

Μόλις 50 χλμ από την Θεσσαλονίκη, στο δρόμο για το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής - τη Σιθωνία - αλλά και για το «περιβόλι της Παναγιάς» - το Άγιο Όρος - σας περιμένουμε να απολαύσετε το διάσημο «Σουβλάκι Αγίου Προδρόμου».

Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον μακριά από το τσιμέντο και το καυσαέριο της πόλης, η οικογενειακή μας ταβέρνα είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές γαστρονομικές ανησυχίες σας και να σας παρέχει την αναγκαία ανάπαυλα στο ταξίδι σας από και προς διάφορους τουριστικούς προορισμούς της Χαλκιδικής. Σουβλάκι χοιρινό, χωριάτικο λουκάνικο, σουτζουκάκι, φρέσκο παραδοσιακό ψωμί ψημένο στα κάρβουνα με λάδι και ρίγανη, βρασμένα χόρτα του βουνού, χειροποίητο τζατζίκι, τυρί φέτα στα κάρβουνα, γλυκά του κουταλιού και πολλά άλλα αποτελούν εκπλήξεις για τους νέους επισκέπτες μας και ο λόγος που επιστρέφουν οι παλαιότεροι.

Στον ιστοχώρο μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και θα διαπιστώσετε γιατί η ταβέρνα μας θεωρείται συνώνυμη με το βραβευμένο Σουβλάκι Αγίου Προδρόμου!

 

Ποιότητα

Στο εστιατόριο τα Κοκκινόγια του Σάκη η ποιότητα τόσο των τροφίμων που προσφέρουμε όσο και των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο για την άριστη λειτουργία μας.

Εμείς οι ίδιοι αγοράζουμε από την τοπική αγορά τα κρέατα, το παραδοσιακό ψωμί, τα λαχανικά και τα φρούτα που προσφέρουμε στα πιάτα μας όπως θα κάναμε για το δικό μας σπιτικό.

Στο εστιατόριό μας δίνουμε μέγιστη βαρύτητα σε ό,τι αφορά την παραγωγή, την μεταποίηση και φυσικά το ψήσιμο του Σουβλακίου το οποίο άλλωστε αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του Αγίου Προδρόμου.

Για το λόγο αυτό, η επιχείρηση έχει αναπτύξει ένα δικό της σύστημα παραγωγής του προϊόντος αυτού με πρώτες ύλες κατευθείαν από τους παραγωγούς χοιρινού της περιοχής. Με άλλα λόγια στο εστιατόριο του Σάκη επιλέγουμε εμείς οι ίδιοι το φρέσκο κρέας, φτιάχνουμε με τα δικά μας μηχανήματα το Σουβλάκι, το ψήνουμε με το ανάλογο μεράκι και την εμπειρία ετών και το προσφέρουμε με την ίδια διάθεση που θα το κάναμε στους δικούς μας φίλους!

Εκτός από το σουβλάκι και άλλα νόστιμα πράματα ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Το σουτζουκάκι, το μπιφτέκι, το χωριάτικο λουκάνικο, το τζατζίκι, τα μαγειρευτά πιάτα και πολλά επιδόρπια γίνονται χειροποίητα από εμάς για εσάς με τις πιο αγνές μεθόδους και υλικά.

Ατμόσφαιρα και περιβάλλον

Η οικογενειακή μας ταβέρνα τα Κοκκινόγια του Σάκη, ευρύχωρη και άνετη, με άψογο και γρήγορο σέρβις και φυσικά με το περίφημο σουβλάκι θα κάνουν εσάς και την παρέα σας να νιώσετε σαν το σπίτι σας.

Το χειμώνα το παραδοσιακό πέτρινο τζάκι, οι ξύλινες, ζεστές διακοσμήσεις, τα κάδρα με παλιές φωτογραφίες του τόπου εκπέμπουν νοσταλγία και παραπέμπουν σε οικογενειακές στιγμές άλλων εποχών.

Το καλοκαίρι στον προαύλιο χώρο και του καταστήματος θα βρεθείτε πραγματικά μέσα στην καταπράσινη δροσιά του τοπίου παίρνοντας μια βαθιά ανάσα ξεκούρασης από το ταξίδι σας και δοκιμάζοντας την εξαιρετική ποιότητα του φαγητού μας.

Εδώ θα νοιώσετε τη μακεδονική φιλοξενία και την αξία ενός γεύματος από τη φύση μέσα στη φύση.

Πως θα περάσετε!

Στο εστιατόριο Τα Κοκκινόγια του Σάκη θα βρείτε όλες εκείνες τις ανέσεις που κάνουν ένα εστιατόριο να ξεχωρίζει. Επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, αφήνετε στο άνετο, ιδιόκτητο πάρκινγκ το όχημα ή το λεωφορείο σας (δεν είναι λίγα τα τουριστικά γκρουπ που επιλέγουν αυτό το εστιατόριό μας για το μεσημεριανό ή βραδινό τους γεύμα).

Αφού παραγγείλετε από το πλούσιο μενού μας μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να παίξουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χόρτο! Όσοι αισθάνεστε παιδιά δεν έχετε παρά να το αποδείξετε στο γήπεδο.

Μην ξεχνάτε, όμως, ότι σε λίγη ώρα πρέπει να επιστρέψετε στο τραπέζι σας επειδή τα "Σουβλάκια του Σάκη" σερβίρονται πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε. Εάν έρχεστε πρώτη φορά δεν θα προλάβετε να μιλήσετε και πολύ, καθώς οι γεύσεις των φαγητών δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια. Εάν κάνετε το «λάθος» και παραγγείλετε ατομικές μερίδες θα παρατηρήσετε ότι όλοι θα ήθελαν να δοκιμάσουν από τα πιάτα των άλλων και θα αναγκαστείτε τελικά να μπερδέψετε τα πιάτα περιφέροντας τα πιρούνια σας πάνω από το τραπέζι.

Ικανοποιημένοι θα ζητήσετε το λογαριασμό και εμείς θα σας κεράσουμε γλυκό εποχής.

Θα μας αποχαιρετήσετε χαρούμενοι (ίσως και με μερικά σουβλάκια σε πακέτο!) και θα δώσουμε ραντεβού το συντομότερο γιατί στο εστιατόριο του Σάκη ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν επιστρέφουν.